Pluto - Sun Änglaspel Guld

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Änglaspelen från Pluto är en traditionell dekoration men med en modern design och med hjälp av värmen från ljuset snurrar spelet och ger en stämningsfull effekt. Medföljer ett värmeljus. .

Se gärna också

Magnor - Vera Värmljuslykta 12x12 cm Koksgrå

Vera Värmljuslykta 12x12 cm från Magnor, formgiven av Halvor Bakke. Vera liknar en diamant och är designad som en hyllning till Halvors stora kärlek och bästa vän - hunden Vera. Tillverkad i äkta kristall med handslipat fasettmönster. Formspråket är elegant med stram fasetterad inredning som ger en känsla av lyx. Vera är lika fina på egen hand som i grupp och skapar alltid en sofistikerad och stilren inredning. Vera finns i flera storlekar att välja mellan, för värmeljus, storta värmeljus eller kronljus.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024