Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Torre Lykta 55 cm Silver

Beställ Cilio - Torre Lykta 55 cm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cilio - Torre Lykta 55 cm Silver inom kategorin Ljuslyktor.

Produktinformation

Torre är en stilren och elegant lykta i polerat rostfritt stål från Tyska Cilio. Lyktan kan användas både inom- och utomhus och är försedd med gummifötter som gör att den står stadigt och inte lämnar några märken på golvet.

Se gärna också

Magnor - Savanna Lykta 15x19 cm Svart

Savanna från norska Magnor är en underbar lykta med snäva, stilrena former. Tillverkad i vackert konstglas, designad av inredaren Halvor Bakke. Inspirationen har han hämtat från sina safariresor på savannen i Afrika, där han har upplevt exotiska djur på nära håll. Trots detta känns ändå formerna stilrena och nordiska. Här kombineras traditionellt gott norskt hantverk med ny inspiration från spännande resor runt om i världen.

Savanna är perfekt för dig som uppskattar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet, hantverk och bra design. Lyktan har ett härligt ljusspel men kan lika gärna användas som vas. Den är munblåst och handgjord i gnistrande klar kristall tillverkad av professionella glasblåsare i glaskojan på Magnor. Varje lykta är helt unik, ingen är den andra lik. Alla delar har designerns välkända signatur, som bevis på bästa kvalitet.

Sorleken på denna lykta är: höjd 19 cm, bredd 15 cm. En mindre variant i samma serie finns också, mycket dekorativa att ställa tillsammans. En utmärkt och mycket uppskattad gåva.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinkylar

Vinkylar från Smeg

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från House Doctor

Se alla produkter
Takintegrerade köksfläktar

Takintegrerade köksfläktar från Thermex

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Globen Lighting

Se alla produkter