Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Candlestick Ljusstake 21 cm Kokos

Beställ Cooee - Candlestick Ljusstake 21 cm Kokos på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Candlestick Ljusstake 21 cm Kokos inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken Candlestick från Cooee har en design som utstrålar minimalism, modernitet och elegans. Den här ljusstaken passar perfekt till alla inredningar och har en tidlös design.

En ljusstake som alltid är trendig och som ser till att lysa upp hemmet när kvällen smyger sig på, eller när den mysiga frukosten dukas fram på helgen. Den eleganta ljusstaken står lika fint för sig självt som den gör i grupp.

Den finns i flera storlekar och färger som är fantastiska att kombinera för ett varierat och dynamiskt uttryck. Tillverkad i pulverlackerat rostfritt stål. .

Se gärna också

Orrefors - Carat Ljusstake 24,2 cm 2-pack Mässing -61%

Orrefors ljusstake Carat är detaljen som sätter pricken över i. De oregelbundna slipningarna gnistrar som diamanter och bidrar till en lyxig känsla i vilket rum som helst.

Orrefors ljusstake Carat för tankarna till slipade diamanter eller kristaller som ställs på varandra. Formgivaren Lena Bergström har de senaste åren inspirerats av juveler och ädelstenar. Det kan man tydligt se i ljusstaken Carat som hon har designat för Orrefors, där hon har skapat ett alldeles unikt uttryck med hjälp av ny teknik. Resultatet är en exklusiv ljusstake som verkligen inte ber om ursäkt – en ljusstake designad precis i Orrefors stil.

Orrefors ljusstake Carat är 24,2 cm hög och kommer i par. De finns i olika varianter, välj den som passar dig bäst. Vill man att ljusstaken med mässingdetalj ska behålla den högglansiga ytan är det bra att putsa den med jämna mellanrum då den annars får en patina och mörknar med tiden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Elvispar

Elvispar från Smeg

Se alla produkter
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Asko

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Arabia

Se alla produkter
Frysboxar

Frysboxar från Scandomestic

Se alla produkter