Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Candlestick Ljusstake 29 cm Vit

Beställ Cooee - Candlestick Ljusstake 29 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Candlestick Ljusstake 29 cm Vit inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken Candlestick med en ståtlig höjd på 29 cm från Cooee. Ljusstaken har en modern design som alltid kommer vara i tiden och den minimalistiska samt moderna utformningen passar in i alla hem.

Levande ljus och en vacker ljusstake gör mycket i ett rum, speciellt när mörkret smyger sig på utanför. Den eleganta ljusstaken står lika fint för sig självt som den gör i grupp.

Den finns i flera storlekar och färger som är fantastiska att kombinera för ett varierat och dynamiskt uttryck. Tillverkad i pulverlackerat rostfritt stål. .

Se gärna också

Orrefors - Carat Ljusstake 24,2 cm 2-pack Mässing -61%

Orrefors ljusstake Carat är detaljen som sätter pricken över i. De oregelbundna slipningarna gnistrar som diamanter och bidrar till en lyxig känsla i vilket rum som helst.

Orrefors ljusstake Carat för tankarna till slipade diamanter eller kristaller som ställs på varandra. Formgivaren Lena Bergström har de senaste åren inspirerats av juveler och ädelstenar. Det kan man tydligt se i ljusstaken Carat som hon har designat för Orrefors, där hon har skapat ett alldeles unikt uttryck med hjälp av ny teknik. Resultatet är en exklusiv ljusstake som verkligen inte ber om ursäkt – en ljusstake designad precis i Orrefors stil.

Orrefors ljusstake Carat är 24,2 cm hög och kommer i par. De finns i olika varianter, välj den som passar dig bäst. Vill man att ljusstaken med mässingdetalj ska behålla den högglansiga ytan är det bra att putsa den med jämna mellanrum då den annars får en patina och mörknar med tiden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Moccamaster

Se alla produkter
Kondenstumlare

Kondenstumlare från Siemens

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Delonghi

Se alla produkter
Spishäll med inbyggd köksfläkt

Spishäll med inbyggd köksfläkt från Eico

Se alla produkter