Cooee - Lykke Ljusstake 10 x 14 cm Mörk silver

Jämför produkt Cooee - Lykke Ljusstake 10 x 14 cm Mörk silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Lykke Ljusstake 10 x 14 cm Mörk silver i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Lykke, som betyder knut på danska, är designad av Tim Torp Hansen. Gjord som en evighetsknut har Lykke en lugnande närvaro som fungerar både som en varm ljusgivare och som ett vackert objekt.

Flammans lätthet och subtila rörelser står i kontrast till knutens tyngd. Lykke har en skulpturell kvalitet som gläder ögat även när det inte används. .

Se gärna också

Robert Welch - Arden Ljusstake 29 cm

Vacker 29 cm hög ljusstake i Arden serien från Robert Welch.

En elegant och klassisk ljushållare tillverkad i rostfritt stål.

Ljusstaken från Robert Welch är 29 cm hög och som med de flesta produkter från samma varumärke är det en klassiskt designad dekoration med en modern touch.

Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärken.
Från början designade och tillverkade Robert Welch bestick i rostfritt stål och tanken bakom produkterna har alltid varit att designen på produkten ska hålla lika länge som produkten själv.

Idag producerar även Robert Welch rostfria produkter inom matlagning, badrumstillbehör och dukning. Till den senare kategorin hör dessa vackra ljusstakar i Arden serien.

Med dess mjuka kurvor och skinande finish kommer denna ljushållare från Robert Welch lysa upp ditt hem på många sätt.
Till dessa Arden ljusstakar passar ljus som har en diameter på ca 22 mm. Exempel på sådana ljus är klassiska kronljus från ICA, kronljus från IKEA eller Liljeholmens kronljus.

Detta är den mellanstora ljusstaken i Arden kollektionen. Den är 29 cm hög och i samma Arden serie finns även liknande ljusstakar som är 24 cm och 35 cm höga som också finns att köpa på Cervera för att få en fin komposition av matchande Robert Welch ljusstakar i olika format

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Everglades

Se alla produkter
Avfuktare

Avfuktare från Canvac

Se alla produkter
Underbygg diskmaskiner

Underbygg diskmaskiner från Electrolux

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Moccamaster

Se alla produkter