Klong - Constella Gåvoset 3 delar Aluminium

Beställ Klong - Constella Gåvoset 3 delar Aluminium på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Constella Gåvoset 3 delar Aluminium inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Constella gåvoset i tre delar från Klong. Innehåller tre värmeljushållare och två insatser; en för kronljus och en vas.

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Svart -25%

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Ariete

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Gamingstolar  gamingbord

Gamingstolar gamingbord från L33T

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Siemens

Se alla produkter