Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Klong Constella Glasinsats 5-pack

Beställ Klong - Klong Constella Glasinsats 5-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Klong Constella Glasinsats 5-pack inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Glasinsats från Klong till ljusstaken Constella. Förvandla Constella till en vas istället för ljusstake enkelt med denna glasinsats.

Insatsen passar till alla storlekar av Constella. Dekorera med snittblommor istället för ljus, eller varför inte en blandning.

Se gärna också

Born in Sweden - Stumpastaken Set-9 hål, Låda, Galler, Tändstickor Natur -25%

Stumpastaken från Born In Sweden är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus - med andra ord, ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Denna har plats för nio stycken.

Detta är ett set och däri ingår:
- Själva Stumpastaken med plats för 9 ljus
- Ett galler
- En praktisk korklåda, där du förvarar ljusstumpar, värmeljus eller tändstickor, så att du alltid har dem nära till hands
- Tändstickor

Med ett galler till din Stumpastake förvandlar du ljusstaken till en häll där du kan hålla mat och dryck varm! Gallret blir till exempel perfekt att ställa en tekanna på, eller varför inte glöggen till jul?

Ljusstaken är tillverkad av 100% returaluminium och riskerar inte att ta eld när ljusen brinner ned. Korkbasen är tillverkad i återvunnen kork. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från KitchenAid

Se alla produkter
Termoskoppar

Termoskoppar från Kyocera

Se alla produkter
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från Zassenhaus

Se alla produkter
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från SodaStream

Se alla produkter