Klong - Marriage Ljusstake Mässing/Aluminium 9,5x5 cm

Jämför produkt Klong - Marriage Ljusstake Mässing/Aluminium 9,5x5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Marriage Ljusstake Mässing/Aluminium 9,5x5 cm i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

En dekorativ ljusstake från Klong designad av Eva Schildt. Ljusstaken är inspirerad av två vigselringar som svetsats ihop i guld och silver.

Se gärna också

Robert Welch - RW Arden Ljusstake 24 cm

Vacker ljusstake i Arden serien från Robert Welch.

En elegant och klassisk ljushållare tillverkad i rostfritt stål.

Ljusstaken från Robert Welch är 24 cm hög och som med de flesta produkter från samma varumärke är det en klassiskt designad dekoration med en modern touch.

Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärken.
Från början designade och tillverkade Robert Welch bestick i rostfritt stål och tanken bakom produkterna har alltid varit att designen på produkten ska hålla lika länge som produkten själv.

Idag producerar även Robert Welch rostfria produkter inom matlagning, badrumstillbehör och dukning. Till den senare kategorin hör dessa vackra ljusstakar i Arden serien.

Med dess mjuka kurvor och skinande finish kommer denna ljushållare från Robert Welch lysa upp ditt hem på många sätt.
Till dessa ljusstakar passar ljus som har en diameter på ca 22 mm. Exempel på sådana ljus är klassiska kronljus från ICA, kronljus från IKEA eller Liljeholmens kronljus.

Denna ljusstake är 24 cm hög och den minsta i Arden kollektion. I samma Arden serie finns även liknande ljusstakar som är 29 cm och 35 cm höga som också finns att köpa på Cervera för att få en fin komposition av matchande Robert Welch ljusstakar i olika format.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
TV-apparater

TV-apparater från Philips

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Le Creuset

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Tramontina

Se alla produkter