Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Twilight Lampett 17x40 cm Nickel

Beställ Klong - Twilight Lampett 17x40 cm Nickel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Twilight Lampett 17x40 cm Nickel inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Twilight lampett från svenska KLONG är en fantastisk vägglampett i unik och läcker design. Lampetten är tillverkad av mässing eller rostfritt stål och ger rummet en extra dimension med dess blanka yta.

Det medföljer en vas och en ljusstake vilket gör att du själv kan bestämma hur du vill använda den och enkelt ändra dess funktion när du vill. Ett brinnande ljus kommer skapa vackra återspeglingar i lampettens skinande yta och ge rummet ett djup.

Använder du vasen och placerar en fin blomma i kommer den reflekteras i lampettens alla sidor. Vägglampetten är designad av Margarita Matiz Bergfeldt som inspirerades från den engelska fototekniken "photo-multigraf" vilken innebär att med hjälp av speglingar skapa olika vinklar i en och samma bild.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Samsung

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Solstickan

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Aida

Se alla produkter