Sidan innehåller annonslänkar

Stoff Nagel - Ljusstake Krom

Jämför produkt Stoff Nagel - Ljusstake Krom online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stoff Nagel - Ljusstake Krom i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Nagel-ljusstake från STOFF. En reproduktion av den klassiska modulljusstaken från år 1965.

Originalet är formgivet av Werner Stoff på uppdrag av Hans Nagel och tillverkades av den tyska fabriken BMF, Bayerische Metallen Fabrik, på 60- och 70-talet.Ljusstaken är idag ett samlarobjekt och nyproduktionen av Nagel-ljusstakarna sker under licens av Nagel Gmbh. Ställ fram ljusstaken som solitär eller sätt samman flera moduler och skapa din egen personliga STOFF-ljusstake.

Varje modul är 11,2 cm bred och 6,5 cm hög. Ljushållarna är anpassade till en mindre storlek stearinljus, 13 mm i diameter.

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Luna Ljuslykta 12x16 cm Klar

Underbar ljuslykta i glas från Tell Me More.

Med sina vackra färger och naturliga skiftningar skapar dessa ljuslyktor från Tell Me More Interiors en mysig stämning i alla rum. Denna glaslykta är handgjord och skiftningarna i glaset framställs med hjälp av sand vid infärgningen. Varje lykta blir därför unik och får sitt eget vackra sken. Kombinera gärna flera olika färger och storlekar av dessa ljushållare från Tell Me More och låt ett unikt sken växa fram med hjälp av att du sätter värmeljus i ljuslyktorna.

När du vill kunna variera och förnya din inredning är ljushållaren från Tell Me More Interiors det självklara valet. Fyll ljuslyktan med dekorativa föremål och skapa en personlig känsla med tillexempel strandfynd från i somras, som stenar, snäckor och sand. Eller låt lyktan vara som den är och låt det klara glaset tala för sig själv. Lyktan är handgjord och tillverkad av återvunnet glas vilket gör varje lykta unik. Kombinera gärna med ljuslyktor i andra storlekar från serien Luna.

Lyktan bör ej komma i långvarig kontakt med vatten. Handdiskas varsamt.

- Passar blockljus med max 4 cm i diameter
- Vikt 800 g

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
porslin  bestick

porslin bestick från Villeroy & Boch

Se alla produkter
EtageKakfat

EtageKakfat från PotteryJo

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Iittala

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Denby

Se alla produkter