Kochblume - Universallock 14-24 cm Antracit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Nu är det slut med mat som kokar över- med Kochblume universallock är problemet löst!Universallocket är ett överkokningsskydd, lämplig för kastruller och grytor med en diameter på 14-24 cm Locket hindrar kastrullen från att koka över, det gör din matlagning enklare samtidigt som det spar energi.Kochblumes universallock kan diskas i maskin, användas som lock i både ugn och mikro eller för att på ett enkelt sätt ångkoka grönsaker.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Dexam - School Of Wok Lock till 30 cm Wokpanna Aluminium

Dexam Lock till Wokpanna. Locket är ett perfekt tillbehör till wokpannan när du ska ångkoka eller pochera. Detta lock är passar till wokpannor med en diameter på 30 cm.
Locket har en diameter på 29 cm, vilket gör att det sitter något lägre ner i wokpannan.

Locket har försetts med en vacker knopp av bambu med School of wook logotypen.

Samarbetet mellan Dexam och Jeremy Pang har resulterat i serien School of wook som innehåller en mängd fina köksredskap och tillbehör. Serien avser att inspirera matentusiaster att utforska det kinesiska köket. Produkterna ger dig goda förutsättningar för att lyckas med matlagningen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024