Sidan innehåller annonslänkar

Kochblume - Universallock Grå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Universallock i silikon från det tyska köksföretaget Kochblume.Detta banbrytande universallock från Kochblume är speciellt framtaget för att göra kokande av livsmedel såsom ris, pasta och potatis till det enklaste i matlagningsväg efter saltandet. Med sin patenterade design förhindrar Kochblumes lock vattnet från att koka över genom att känna av ångtrycket när detta är på väg att hända.

När vattnet når sin kokpunkt öppnar locket upp sig som en blomma och fångar automatiskt upp det överkokande vattnet i det lätt skålformade locket och eliminerar spillrisken helt. Lägg din fokus på annat och låt kokningen sköta sig självt! Universallocket är helt tillverkat i BPA-fri silikon för hållbar användning och enkel rengöring.Universallocket passar till grytor och kastruller med 14-24 cm i diameter.Tyska Kochblume startades år 2010 med en klar vision om att revolutionera det moderna köket, och det har de sannerligen lyckats med! Med sina BPA-fria köksverktyg i silikon har de satt en ny standard inom matlagningsvärlden för både hållbarhet och ergonomi – allt för att göra det så enkelt som möjligt att få ett perfekt resultat i köket varje gång.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024