Kochblume - Universallock Liten Antracit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Universallock Liten från Kochblume är den perfekta lösningen på problemet med kastruller som kokar över!Placera universallocket på kastrullen, när det börjar att koka kommer trycket från ångan få kronbladen att öppna sig och vätskan kommer att rinna ner på locket Eftersom locket är format som en skål kommer vätskan att rinna tillbaka ner i grytan igen, utan att en droppe kommer utanför - Hepp!Passar till kastruller/grytor med diameter 14-20 cm och kan även användas i micron eller på stekpannan som stänkskydd, samt som en praktisk ångkokinsats i kombination med ett vanligt lock

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Dexam - School of Wok Lock till Wok 32 cm Svart

School of Wok Lock till Wok 32 cm från Dexam är det perfekta tillbehöret för din wok.

Detta wok lock i kolstål är designat för att passa en cirka 36 cm Wok panna och hjälper till att behålla värmen och ånga din mat perfekt.
Locket har en diameter på 32 cm, vilket gör att det sitter något lägre ner i wokpannan.

Samarbetet mellan Dexam och Jeremy Pang har resulterat i serien School of wok som innehåller en mängd fina köksredskap och tillbehör. Serien avser att inspirera matentusiaster att utforska det kinesiska köket. Produkterna ger dig goda förutsättningar för att lyckas med matlagningen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024