Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Glaslock 24 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Glaslock från Kockums som passar till deras stekpannor med en diameter på 24 cm. Det här fina locket är perfekt att använda när helst du känner att det passar, kanske när du vill göra en saftig omelett eller en god sås.

Det går att använda glaslocket till alla sorters värmekällor och det diskas enkelt i diskmaskin. Den är tillverkad av glas från Emmaboda, knoppens rostfria stål från Bredaryd och monterad i Anderstorp. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Kochblume - Universallock Liten Antracit

Universallock Liten från Kochblume är den perfekta lösningen på problemet med kastruller som kokar över!

Placera universallocket på kastrullen, när det börjar att koka kommer trycket från ångan få kronbladen att öppna sig och vätskan kommer att rinna ner på locket. Eftersom locket är format som en skål kommer vätskan att rinna tillbaka ner i grytan igen, utan att en droppe kommer utanför - Hepp!

Passar till kastruller/grytor med diameter 14-20 cm och kan även användas i micron eller på stekpannan som stänkskydd, samt som en praktisk ångkokinsats i kombination med ett vanligt lock.

Kan diskas i maskin.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024