Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Glaslock 28 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fint glaslock från Kockums som passar till deras stekpannor med en diameter på 28 cm. Använd glaslocket när du vill tillreda en mustig soppa eller sås direkt i pannan eller för att bibehålla värmen vid servering, eller helt enkelt när behovet finns.

Det går att använda glaslocket till alla sorters värmekällor och det diskas enkelt i diskmaskin. Den är tillverkad av glas från Emmaboda, knoppens rostfria stål från Bredaryd och monterad i Anderstorp. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Joseph Joseph - CupboardStore Ställ till Lock 4 delar Grå

CupboardStore yteffektiv hänganordning för kastrullock.

Med det här praktiska setet hängkrokar från Joseph Joseph får du enkelt ordning på dina kastrullock som ju annars mest ligger i en röra bland kastrullerna. Levereras i ett behändigt set om 4 st och passar kastrullock från 14 cm till 24 cm. Monteras enkelt med stark dubbehäftande tejp på insidan av en skåpsdörr eller inuti en djup låda.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024