KitchenAid - KitchenAid Artisan II Matberedare Röd Metallic

Jämför produkt KitchenAid - KitchenAid Artisan II Matberedare Röd Metallic online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KitchenAid - KitchenAid Artisan II Matberedare Röd Metallic i kategorin Matberedare här hos oss.

Produktinformation

Matberedare från KitchenAid är en otrolig hjälpreda i köket. Med olika funktioner och hastigheter utför den jobbet otroligt lätt och smidigt.

Matberedaren är på 4 liter vilket är perfekt för en stor familj. Matberedare från KitchenAid med det patenterade Exactslice-systemet som gör det möjligt att justera skivtjockleken på några sekunder, samtidigt som maskinen fortfarande jobbar.

Detta betyder att du inte behöver stänga av maskinen när du ska byta snittskivor. Maskinen har sex inställningar 1 miliimeter till 6 millimeter.

Kniven skär alla storlekar av råvarorna både horisontellt och vertikalt. Hastigheterna ger ett perfekt snitt för både mjuka och hårda råvaror.

Motorn är energieffektiv och klarar de allra tuffaste uppgifterna utan att använda sig av onödig ström. MedföljerJusterbar skärskiva med mikrotänder som ger perfekta skivor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Produkter för hemautomation

Produkter för hemautomation från Google

Se alla produkter
Grytslevar och grytskedar

Grytslevar och grytskedar från Rösle

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Vintage

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Klean Kanteen

Se alla produkter