KitchenAid - KitchenAid Midline Matberedare 1,7 L Creme

Beställ KitchenAid - KitchenAid Midline Matberedare 1,7 L Creme på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KitchenAid - KitchenAid Midline Matberedare 1,7 L Creme inom kategorin Matberedare.

Produktinformation

Med Midline matberedare från KitchenAid blir det en fröjd att laga mat! Maskinen hjälper dig att blanda, strimla, hacka och knåda med enkelhet, allt från grönsaker, ost till olika degar Matberedaren har 3 hastigheter att välja på och en effekt på 250 watt.

Se gärna också

OBH Nordica Double Force Pro Digital

<h2>Matberedare Double Force Pro Digital OBH Nordica</h2> <p>Beh&ouml;ver du en p&aring;litlig <a href="https://www.elon.se/koksapparater/matberedare">matberedare</a>&nbsp;som klarar av allt fr&aring;n smoothies till pestos, s&aring;ser och sallader? Med Double Force Digital fr&aring;n&nbsp;<a href="https://www.elon.se/varumarken/obh-nordica-start">OBH Nordica</a> f&aring;r du just det.</p> <p><strong>Uppt&auml;ck bekv&auml;mligheten med digital display och 7 f&ouml;rinst&auml;llda program</strong><br />Matberedaren Double Force Pro Digital har en praktisk digital display som visar information om matberedarens olika program och funktioner.&nbsp;Den har 7 f&ouml;rinst&auml;llda program som g&ouml;r det enkelt att v&auml;lja r&auml;tt inst&auml;llning f&ouml;r &ouml;nskad matlagning. Detta g&ouml;r det enkelt att anv&auml;nda matberedaren och passar b&aring;de f&ouml;r nyb&ouml;rjare och mer erfarna kockar.</p> <p><strong>Dubbla kraftfulla motorer och skarpa S-blad f&ouml;r professionella resultat</strong> <br />Double Force Digital &auml;r utrustad med tv&aring; kraftfulla 1000 watt-motorer som ger optimal hastighet och rotationskraft, tillsammans med skarpa S-blad med titaniumbel&auml;ggning. Med denna kombination av funktioner &auml;r det enkelt att lyckas i k&ouml;ket och f&aring; professionella resultat.</p> <p><strong>Enkel och m&aring;ngsidig matlagning med hela 11 tillbeh&ouml;r</strong><br />I paketet medf&ouml;ljer en m&auml;ngd olika tillbeh&ouml;r f&ouml;r att underl&auml;tta matlagningen, inklusive en praktisk citruspress och en rymlig blenderkanna som kan rymma upp till 2 liter. Totalt ing&aring;r 11 olika tillbeh&ouml;r, s&aring;som rivj&auml;rn, knivblad och visp, vilket g&ouml;r det m&ouml;jligt att riva, hacka, sk&auml;ra, kn&aring;da, mixa och vispa en m&auml;ngd olika ingredienser. Matberedarens sk&aring;l har en kapacitet p&aring; 3 liter, vilket ger tillr&auml;ckligt med utrymme f&ouml;r att bearbeta stora m&auml;ngder ingredienser p&aring; en g&aring;ng. Med detta omfattande utbud av tillbeh&ouml;r kan du enkelt utf&ouml;ra en m&auml;ngd olika k&ouml;ksuppgifter och skapa l&auml;ckra m&aring;ltider och drycker.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Burkar och krukor

Burkar och krukor från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Anders Petter

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Global

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Arabia

Se alla produkter