KitchenAid - KitchenAid Midline Matberedare Mini 0,83 L Contour Silver

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Matberedare från KitchenAid i kompakt design, perfekt för att på ett ögonblick hacka, purea eller mixa ingredienser. Tack vare sin storlek tar den inte för mycket plats i köket.

Denna mini food processor har två hastigheter samt pulsfunktion för grova eller fina resultat och full kontroll. Skålen är BPA-fri och rymmer 830 ml, den har även lock, hällpip och handtag som kan köras i diskmaskin.

Universalkniven i rostfritt stål klarar enkelt av att hacka alla typer av råa grönsaker, nötter och frukt. Den hackar även snabbt persilja, gräslök eller vitlök för användning i dina favoritrecept, samt purear kokta frukter eller grönsaker till barnmat, eller för att användas i soppor eller sås.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matberedare från andra varumärken

Upp till 55% rabatt
Magimix - Magimix Foodprocessor CS 5200 XL 1100 watt Vit

Matberedare från Magimix

Visa produkter inom Matberedare från Magimix.
Upp till 23% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Cordless Grönsakshackare Sladdlös Grå

Matberedare från KitchenAid

Visa produkter inom Matberedare från KitchenAid.
Upp till 7% rabatt
Cuisinart - Style Mini Prep Pro Matberedare 0,9 L Rosa

Matberedare från Cuisinart

Här har vi samlat Matberedare från Cuisinart.
Bosch MultiTalent 3 MCM3101B

Matberedare från Bosch

Missa inga bra priser på Matberedare från Bosch.
OBH Nordica Double Force Pro Dig FO827ES0

Matberedare från OBH Nordica

Utforska allt inom Matberedare från OBH Nordica.

Se gärna också

Bosch MultiTalent 3 MCM3101B

<h2>Matberedare MCM3101B Bosch</h2> <p>Med <a href="https://www.elon.se/varumarken/bosch">Bosch</a> MCM3101B <a href="https://www.elon.se/koksapparater/matberedare">matberedare</a> f&aring;r du utm&auml;rkta resultat tack vare den starka motorn och snabbheten hos de olika hastighetsvalen. Med en transparent bunke, ett brett utbud av tillbeh&ouml;r och enkel reng&ouml;ring blir matlagningen enklare och mer njutbar. Detta &auml;r en matberedare som sparar tid och underl&auml;ttar i k&ouml;ket.</p> <p><strong>Utm&auml;rkt resultat tack vare den starka motorn</strong><br />Gillar du att spara tid vid matlagning. Tack vare den starka motorn och de tv&aring; hastighetsvalen blir de flesta r&auml;tterna tillagade snabbt och enkelt. Du f&aring;r tid &ouml;ver till annat.</p> <p><strong>Transparent bunke med lock och p&aring;matare</strong><br />Deg med j&auml;st j&auml;ser b&auml;st i en t&auml;ckt bunke d&aring; den varma luften f&aring;ngas in. Den genomskinliga sk&aring;len med 2,3 l volym och genomskinligt lock g&ouml;r att du enkelt kan se och kontrollera om degen redan har j&auml;st utan att beh&ouml;va &ouml;ppna locket.</p> <p><strong>Tillbeh&ouml;r f&ouml;r att hacka, skiva och blanda</strong><br />Ofta beh&ouml;ver man olika hush&aring;llsapparater n&auml;r man lagar mat och bakar. Oavsett om det &auml;r att hacka l&ouml;k eller frukt, riva gr&ouml;nsaker eller mixa smoothies &ndash; tack vare ett brett utbud av tillbeh&ouml;r som den rostfria universalkniven, MultiLevel6-kniven med mera, kan du snabbt f&ouml;rbereda din r&auml;tt.</p> <p><strong>Tillbeh&ouml;r kan f&ouml;rvaras i bunken</strong><br />Sluta leta efter tillbeh&ouml;ren! Standardtillbeh&ouml;ren kan enkelt f&ouml;rvaras i bunken vilket b&aring;de sparar plats och ser till att de alltid finns tillg&auml;ngliga. Praktiskt och platsbesparande, speciellt i mindre k&ouml;k.</p> <p><strong>Enkel reng&ouml;ring i diskmaskin</strong><br />Reng&ouml;ring efter matlagning brukar ta tid. Nu har det blivit mycket bekv&auml;mare. De flesta tillbeh&ouml;ren g&aring;r att diska i maskin vilket spar mycket tid.</p> <p><strong>Stabilare och s&auml;krare tack vare sugf&ouml;tter av gummi</strong><br />Ibland kan en matberedare vandra runt p&aring; b&auml;nken vid anv&auml;ndning. Men det &auml;r slut med det nu. Sugf&ouml;tter av gummi g&ouml;r att matberedaren st&aring;r stadigt och s&auml;kert p&aring; b&auml;nken.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024