KitchenAid - KitchenAid Midline Matberedare Mini 0,83 L Creme

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Matberedare från KitchenAid i kompakt design, perfekt för att på ett ögonblick hacka, purea eller mixa ingredienser. Tack vare sin storlek tar den inte för mycket plats i köket.

Denna mini food processor har två hastigheter samt pulsfunktion för grova eller fina resultat och full kontroll. Skålen är BPA-fri och rymmer 830 ml, den har även lock, hällpip och handtag som kan köras i diskmaskin.

Universalkniven i rostfritt stål klarar enkelt av att hacka alla typer av råa grönsaker, nötter och frukt. Den hackar även snabbt persilja, gräslök eller vitlök för användning i dina favoritrecept, samt purear kokta frukter eller grönsaker till barnmat, eller för att användas i soppor eller sås.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matberedare från andra varumärken

Upp till 55% rabatt
Magimix - Magimix Foodprocessor CS 5200 XL 1100 watt Vit

Matberedare från Magimix

Visa produkter inom Matberedare från Magimix.
Upp till 23% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Cordless Grönsakshackare Sladdlös Grå

Matberedare från KitchenAid

Visa produkter inom Matberedare från KitchenAid.
Upp till 7% rabatt
Cuisinart - Style Mini Prep Pro Matberedare 0,9 L Rosa

Matberedare från Cuisinart

Här har vi samlat Matberedare från Cuisinart.
Bosch MultiTalent 3 MCM3101B

Matberedare från Bosch

Missa inga bra priser på Matberedare från Bosch.
OBH Nordica Double Force Pro Dig FO827ES0

Matberedare från OBH Nordica

Utforska allt inom Matberedare från OBH Nordica.

Se gärna också

Bosch MultiTalent 8 MC812S820

<h2>Matberedare MC812S820 Bosch</h2> <p>I <a href="https://www.elon.se/hem-tradgard/koksapparater/matberedare">matberedaren</a> MC812S820 fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/bosch">Bosch</a> har du en multifunktionell medhj&auml;lpare i k&ouml;ket. Den kompakta matberedaren hackar allt fr&aring;n l&ouml;k till n&ouml;tter och parmesan. Den sk&auml;r, skivar, mixar, mosar och r&ouml;r degar, vispar gr&auml;dde och har m&aring;nga andra imponerande funktioner.</p> <p><strong>Stark och vass</strong><br />Med den kraftfulla motorn som har en effekt p&aring; hela 1250 W uppn&aring;r du snabbt det &ouml;nskade resultatet. Tack vare kapaciteten det inneb&auml;r klarar den b&aring;de kak- och br&ouml;ddegar utan problem. Matberedaren har en v&aring;gslipad multifunktionskniv som uppvisar perfekta resultat p&aring; sv&aring;ra gr&ouml;nsaker.</p> <p><strong>Anpassa dina inst&auml;llningar</strong><br />Matberedaren har stegl&ouml;s hastighetsinst&auml;llning med LED-display s&aring; du enkelt kan anpassa dina inst&auml;llningar efter behov. Pulsfunktionen passar bra f&ouml;r smoothies eller f&ouml;r att krossa is, och med momentfunktionen arbetar maskinen i maxhastighet tills du sl&auml;pper vredet.</p> <p><strong>S&auml;ker och praktisk</strong><br />Tack vare lockl&aring;set p&aring; blandarsk&aring;len i plast och mixertillbeh&ouml;ret garanteras maximal s&auml;kerhet alltid n&auml;r den kompakta matberedaren anv&auml;nds. Det universella drivuttaget f&ouml;r alla tillbeh&ouml;r g&ouml;r anv&auml;ndningen praktisk, funktionell och bekv&auml;m. Det m&ouml;jligg&ouml;r dessutom en kompakt design och smidig f&ouml;rvaring.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024