Produktinformation

Cotto Matlåda Borstat Natur från AdHoc .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matlådor från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Modern House - bAYk Förvaringslåda 1050 ml med lock

Matlådor från Modern House

Missa inga bra priser på Matlådor från Modern House.
Upp till 23% rabatt
Zwilling - Vakuumbox Plast Rektangulär 3 delar

Matlådor från Zwilling

Utforska allt inom Matlådor från Zwilling.
Lékué - Smörgås Behållare

Matlådor från Lékué

Utforska allt inom Matlådor från Lékué.
ECO lunchbox - Matlåda oval

Matlådor från ECO lunchbox

Missa inga bra priser på Matlådor från ECO lunchbox.
Kilner - Burk 1 L take away

Matlådor från Kilner

Visa produkter inom Matlådor från Kilner.
SISTEMA - To Go Matlåda Ass

Matlådor från SISTEMA

Visa produkter inom Matlådor från SISTEMA.

Se gärna också

Martinex - ABC Bricka 30x1,5x21,5 cm

Rektangulär bricka i plåt med ett alfabetsinspirerat Muminmotiv som mäter 30x1,5x21,5 cm från finska Martinex.

Servera din bättre hälft frukost på sängen eller överraska dina barn med uppfriskande hallonsaft på altanen efter en intensiv lekstund med denna praktiska bricka i plåt från Martinex. Brickan kan förutom servering användas för organisering i till exempel kök eller lekrum, och gör sig även utomordentligt vid sidan av vasken i köket för torkning av nydiskade bestick och glas. Den rektangulära brickan har besmyckats med stilistiskt rundade kanter och ett stiligt Muminmotiv från Martinex Mumin ABC-kollektion, föreställandes karaktärer från Mumindalen som omfamnar sina favoritbokstäver – perfekt för när dina barn vill lära sig alfabetet på ett pedagogiskt sätt eller när du bara vill ha ett modernt komplement till din inredning. Brickan mäter 30x1,5x21,5 cm och för rengöring rekommenderas handdisk med noggrann torkning för optimalt resultat.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024