ECOlunchbox - Splash Matlåda 3 delar Grön

Beställ ECOlunchbox - Splash Matlåda 3 delar Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ECOlunchbox - Splash Matlåda 3 delar Grön inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

3-in-1 Splash box är ett set med stapelbara, rektangulära matlådor med läcksäkert silikonlock. Det är ett mycket behändigt sätt att förvara din mat på när du är på språng.Eco Lunchbox tillverkar praktiska matlådorna i rostfritt stål med silikonlock, helt fria från ftalater, BPA och andra hormonstörande ämnen.

En stor fördel med rostfritt stål är att det inte tar åt sig varken lukt, smak eller färg oavsett vilken råvara du förvarar i burken. Alla delar går att både köra i diskmaskin och ha i frysen.

Du kan till och men använda lådorna för att värma maten i ugnen eller använda dom på ett friluftskök men kom ihåg att inte ha silikonlocken på då. Om du använder lådorna på ett friluftskök rekommenderar vi att du använder ett tånghandtag för att enkelt och säkert hantera den varma lådan. .

Se gärna också

Modern House - Max Matlåda 1 L Mörkgrå

Matlådan Max i aluminium med en volym på 1 L från det norska hemföretaget Modern House.

Ta enkelt med dig en färdigpackad lunch till jobbet eller skicka i väg ditt knytte på utflykt med en väl förberedd matsäck med denna tåliga matlåda i klassisk utformning från Modern House. Matlådan Max är tillverkad i hållbar aluminium och har ett fastspännbart lock som gör att din packade matsäck håller sig på plats utan någon risk för spill i ryggsäcken eller väskan. Efter en lyckad arbetsdag där lunchen självklart har varit huvudpunkten kan matlådan enkelt rengöras i diskmaskinen vilket är perfekt när man är trött efter jobbet, men har du lite extra tid eller energi över så mår den dock ännu bättre efter en handdiskning vilket hjälper till med att hålla färgen kvar. Matlådan har en volym på 1 L och mäter 18x12x5 cm.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Bitz

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Kochblume

Se alla produkter
EtageKakfat

EtageKakfat från PotteryJo

Se alla produkter