ECOlunchbox - Splash Pod Mini Snacksburk Rektangulär Grön

Beställ ECOlunchbox - Splash Pod Mini Snacksburk Rektangulär Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ECOlunchbox - Splash Pod Mini Snacksburk Rektangulär Grön inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

Eco Splash Pod Mini är en liten rektangulär och stapelbar matlåda med läcksäkert silikonlock som passar utmärkt till 3-in-1 Splash box – perfket för dig som ständigt är på språng.Eco Lunchbox tillverkar praktiska matlådorna i rostfritt stål med silikonlock, helt fria från ftalater, BPA och andra hormonstörande ämnen. En stor fördel med rostfritt stål är att det inte tar åt sig varken lukt, smak eller färg oavsett vilken råvara du förvarar i burken.

Alla delar går att både köra i diskmaskin och ha i frysen. Du kan till och men använda lådorna för att värma maten i ugnen eller använda dom på ett friluftskök men kom ihåg att inte ha silikonlocken på då.

Se gärna också

Modern House - Max Matlåda 1 L Svart

Matlådan Max i aluminium med en volym på 1 L från det norska hemföretaget Modern House.

Ta enkelt med dig en färdigpackad lunch till jobbet eller skicka i väg ditt knytte på utflykt med en väl förberedd matsäck med denna tåliga matlåda i klassisk utformning från Modern House. Matlådan Max är tillverkad i hållbar aluminium och har ett fastspännbart lock som gör att din packade matsäck håller sig på plats utan någon risk för spill i ryggsäcken eller väskan. Efter en lyckad arbetsdag där lunchen självklart har varit huvudpunkten kan matlådan enkelt rengöras i diskmaskinen vilket är perfekt när man är trött efter jobbet, men har du lite extra tid eller energi över så mår den dock ännu bättre efter en handdiskning vilket hjälper till med att hålla färgen kvar. Matlådan har en volym på 1 L och mäter 18x12x5 cm.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dukar

Dukar från Professional Secrets

Se alla produkter
Pappersrullehållare

Pappersrullehållare från Blomus

Se alla produkter
Adventsljusstakar

Adventsljusstakar från Star Trading

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Rörstrand

Se alla produkter