Kilner - Clip Top Konserveringsburk Fyrkantig Bygellock 0,5 L Klar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Clip Top Konserveringsburk Fyrkantig Bygellock 0,5 L Klar från Kilner är en liten burk, perfekt att konservera eller förvara matvaror i ditt kök. Burken fyrkantiga form är utrymmesbesparande vilket gör den idealisk för förvaring i skafferi och kapaciteten på 0,5 liter gör att den har en perfekt storlek för att sylta mindre mängder grönsaker, konservera små frukter och förvara torra livsmedel som kex, flingor och pasta.Kilners burkar är gjord av högkvalitativt sodalimglasmaterial med orörd klarhet och konsekvent väggtjocklek som säkerställer inga svaga punkter.

Med ett högkvalitativt bygelsystem i rostfritt stål, konstruerat för att skapa den perfekta spänningen som ger en lufttät och säker tätning varje gång. Varje burk kommer med en hållbar gummiförsegling.Lämplig att använda i diskmaskin. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matlådor från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
ECOlunchbox - Bento Wet Box Matlåda rund

Matlådor från ECOlunchbox

Se vad ECOlunchbox har inom Matlådor.
Upp till 55% rabatt
Lékué - Stretchlock 15 cm Transparent

Matlådor från Lékué

Missa inga bra priser på Matlådor från Lékué.
Upp till 40% rabatt
Design Letters - To Go Thermo Lunchbox  0,53 L Food Nude

Matlådor från Design Letters

Se produkter inom Matlådor från Design Letters.
Upp till 35% rabatt
Pyrex - Cook & Freeze Matlåda 17x9 cm 1,7 L

Matlådor från Pyrex

Utforska allt inom Matlådor från Pyrex.
Upp till 30% rabatt
Martinex - Orkide Termosmugg 8x20,5x8 cm

Matlådor från Martinex

Här har vi samlat Matlådor från Martinex.
Upp till 23% rabatt
Zwilling - Vakuum Lunchbox L Rektangulär

Matlådor från Zwilling

Visa produkter inom Matlådor från Zwilling.

Se gärna också

Martinex - Mumin Papaya Kaffefilterburk

Färgglad kaffefilterburk i plåt med Muminmotiv som mäter 15,5x16,5x6,5 cm från Martinex.

Låt denna kaffefilterburk med Muminmotiv från Martinex pigga upp dig på morgonkvisten redan innan kaffet har fått göra sitt! Denna färgglada plåtburk med Muminmotiv från Martinex ger dina kaffefilter ett nytt, färgsprakande hem, och håller dem på plats så att du alltid vet var de håller hus. Kaffefilterburken är designad av finska Martinex i samarbete med Muminvarumärket, och har ett medföljande lock som håller den tät samt en vacker illustration som pryder burkens sidor med bland annat Lilla My, Snusmumriken och Mumintrollet själv som tillsammans är omgivna av en hel drös exotisk frukt. Kaffefilterburken är en del av Papaya-serien och går utmärkt att kombineras med andra artiklar från serien. Plåtburken mäter 15,5x16,5x6,5 cm och för rengöring rekommenderas handdisk samt noggrann torkning för bästa resultat.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024