Sidan innehåller annonslänkar

Kilner - Frukostset 14x11x20 cm 0,35 L Klar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Frukostset 14x11x20 cm 0,35 L Klar från Kilners är perfekt för dig som gillar att göra overnight oats, antingen till frukost eller när du är på språng. Locket består av rostfritt stål som även fungerar som ett mått för en portion.

I setet ingår en sked och en praktisk skedhållare i silikon. Kapacitet 0,35 l, en perfekt portionsstorlek.Kilners burkar är gjord av högkvalitativt sodalimeglasmaterial med orörd klarhet och konsekvent väggtjocklek som säkerställer inga svaga punkter.

Med ett högkvalitativt bygelsystem i rostfritt stål, konstruerat för att skapa den perfekta spänningen som ger en lufttät och säker tätning varje gång. Varje burk kommer med en hållbar gummiförsegling.Lämplig att använda i diskmaskin. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matlådor från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
ECOlunchbox - Bento Wet Box Matlåda rund

Matlådor från ECOlunchbox

Se vad ECOlunchbox har inom Matlådor.
Upp till 55% rabatt
Lékué - Stretchlock 15 cm Transparent

Matlådor från Lékué

Missa inga bra priser på Matlådor från Lékué.
Upp till 40% rabatt
Design Letters - To Go Thermo Lunchbox  0,53 L Food Nude

Matlådor från Design Letters

Se produkter inom Matlådor från Design Letters.
Upp till 35% rabatt
Pyrex - Cook & Freeze Matlåda 17x9 cm 1,7 L

Matlådor från Pyrex

Utforska allt inom Matlådor från Pyrex.
Upp till 30% rabatt
Martinex - Orkide Termosmugg 8x20,5x8 cm

Matlådor från Martinex

Här har vi samlat Matlådor från Martinex.
Upp till 23% rabatt
Zwilling - Vakuum Lunchbox L Rektangulär

Matlådor från Zwilling

Visa produkter inom Matlådor från Zwilling.

Se gärna också

Zwilling - Vakuumform Borosilikatglas Rektangulär 2,8 l

Vakuumformen i borosilikatglas från Zwilling går utmärkt att använda till matlagning, servering och förvaring. En form som har allt i ett. Vakuumformen tål att användas i ugn och är därför perfekt för att tillaga en härlig lasagne, potatisgratäng eller någon annan god ugnsbakad rätt! När maten är klar serveras den ur den fina glasformen direkt på bordet och blir det några rester över sätter du bara på det medföljande locket och vakuumförpackar. Ett superenkelt sätt att spara maten på, vilket inte bara minskar matsvinnet utan dessutom bibehåller matens smak och näringsämnen samt färskhet upp till 5 gånger längre än traditionella metoder!

Vakuumförpacka din mat genom att stänga locket, placera Zwillings Fresh & Save pump på ventilen och trycka på munstyckets knapp för att suga ur luften. På några få sekunder har du vakuum förvarat innehållet och du får mat som smakar nylagat även efter flera dagar. Denna vakuumform i glas tål både frys och kyl samt diskmaskin. Den går även utmärkt att värma i mikrovågsugn och ugn då den är värmetålig upp till 180 °C. Vakuumfunktionen ser även till att din mat inte påverkas av frysskador. Vakuumpumpen säljes separat.

Men det tar inte slut där, underlätta vardagen och minska matsvinnet ytterligare med den kostnadsfria appen Zwilling Culinary World. Med denna app kan du skanna QR-koden på behållarens lock och därmed hålla reda på vad du har hemma samt få en påminnelse när det är dags att tillaga maten du har sparat, innan den blir gammal – innovativt, modernt och enkelt!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024