Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Confetti Tallrik 24 cm Blåbär

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Confetti Tallrik 24 cm från Aida - Life in colour är en lekfull och färgglad serie och kommer att bjuda på en explosion av energi och glädje i ditt kök. Perfekt för frukosten eller till lunchen.Confetti är en del av konceptet Life in Colour och är designad för att kunna mixa färger.Med Confetti-serien har du möjlighet att skapa din egen unika färgpalett.

Mattallrikar från andra varumärken

Upp till 56% rabatt
Aida - Raw Tallrik rektangulär 34x18 cm 2-pack Arctic White

Mattallrikar från Aida

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Aida.
Upp till 46% rabatt
Rörstrand - Kulinara Tallrik 23 cm

Mattallrikar från Rörstrand

Utforska allt inom Mattallrikar från Rörstrand.
Upp till 40% rabatt
Modern House - Nemo Tallrik Rektangulär 12x25 Svart

Mattallrikar från Modern House

Utforska allt inom Mattallrikar från Modern House.
Upp till 40% rabatt
Vista Alegre - Blue Ming Tallrik flat 23,1 cm

Mattallrikar från Vista Alegre

Här har vi samlat Mattallrikar från Vista Alegre.
Upp till 38% rabatt
Marimekko - Oiva Räsymatto Tallrik 25 cm

Mattallrikar från Marimekko

Här har vi samlat Mattallrikar från Marimekko.
Upp till 48% rabatt
Bordallo Pinheiro - Flora Tallrik 29 cm Blå

Mattallrikar från Bordallo Pinheiro

Här har vi samlat Mattallrikar från Bordallo Pinheiro.

Se gärna också

Modern House - Nemo Tallrik 25x25 cm Sand

Fyrkantig tallrik i sandfärgat porslin som mäter 25x25 cm från norska Modern Houses Nemo-serie.

Avnjut en riktigt god lunch i stil med denna eleganta tallrik i sandfärgat porslin från Modern House. Denna tallrik från det norska hemföretagets Nemo-kollektion är perfekt för allt från lunchrätter till en lätt sommarmiddag och kommer att ge ditt matbord ett tidlöst inslag tack vare sin vackra utformning som graciöst blandar skandinavisk och östasiatisk design. Den fyrkantiga tallriken är en del av Modern Houses Nemo-serie som är en omsorgsfullt framtagen kollektion med tallrikar, skålar och muggar som är tillverkade i hållbart porslin som kan användas dagligen utan att förlora sin glans, och tallriken gör sig lika bra som tillägg till en redan existerande porslinsservis som i kombination med andra tallrikar och skålar från Nemo-kollektionen. Tallriken mäter 25x25 cm och kan både diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024