Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Confetti Tallrik 27 cm Blåbär

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Confetti Tallrik 27 cm från Aida - Life in colour är en lekfull och färgglad serie och kommer att bjuda på en explosion av energi och glädje i ditt kök. Perfekt för lunchen och middagen oavsett vardag eller fest.Confetti är en del av konceptet Life in Colour och är designad för att kunna mixa färger.Med Confetti-serien har du möjlighet att skapa din egen unika färgpalett.

Mattallrikar från andra varumärken

Upp till 56% rabatt
Aida - Raw Tallrik rektangulär 34x18 cm 2-pack Arctic White

Mattallrikar från Aida

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Aida.
Upp till 46% rabatt
Rörstrand - Kulinara Tallrik 23 cm

Mattallrikar från Rörstrand

Utforska allt inom Mattallrikar från Rörstrand.
Upp till 40% rabatt
Modern House - Nemo Tallrik Rektangulär 12x25 Svart

Mattallrikar från Modern House

Utforska allt inom Mattallrikar från Modern House.
Upp till 40% rabatt
Vista Alegre - Blue Ming Tallrik flat 23,1 cm

Mattallrikar från Vista Alegre

Här har vi samlat Mattallrikar från Vista Alegre.
Upp till 38% rabatt
Marimekko - Oiva Räsymatto Tallrik 25 cm

Mattallrikar från Marimekko

Här har vi samlat Mattallrikar från Marimekko.
Upp till 48% rabatt
Bordallo Pinheiro - Flora Tallrik 29 cm Blå

Mattallrikar från Bordallo Pinheiro

Här har vi samlat Mattallrikar från Bordallo Pinheiro.

Se gärna också

Magnor - Nostalgi Undertallrik 31 cm Vit/Grön

Nostalgi Undertallrik 31 cm från Magnor är en vacker, klassisk och traditionell julservis, designad i samarbete mellan interiördesignern Halvor Bakke och konstnären Anita Sletten. Duka upp med denna undertallrik under julens alla tillfällen så som frukost, lunch, middag och kvällsfikat.Julservisen Nostalgi sprider samma goda julstämning som du minns från barndomens jul och är en traditionell servis som är gjord för att hålla år efter år i flera generationer.Design och dekor är genomförda in i minsta detalj med ett tidlöst uttryck, och delarna är gjorda av bästa kvalitet och tål både mikrovågsugn och i maskindisk.Komplettera med fler delar ur serien Nostalgi som tallrik 27 cm, djup tallrik 23 cm, assiett 22 cm, assiett 14 cm, mugg 35 cl, dessertskål 15 cm, skål 23 cm, skål/fat 31 cm och även servettring 4,7 cm.Inspirationen till Nostalgi har Halvor Bakke hämtat från naturen och den traditionella julen. De olika gröna inslagen påminner honom om de gamla kransarna de hade hemma på släktgården i Stavern, därav namnet Nostalgi. Halvor Bakke ville inte designa en julservis i stram och ren design eftersom julen för honom är tradition och familjetid. Han valde därför att samarbeta med Anita som är känd för sina vackra akvareller och illustrationer. Anita hjälpte Halvor att förmedla den värme och goda stämning som han gärna ville skapa. Tillsammans har de kreerat en tidlös och fin julservis som även kan användas som vinterservis i tiden före och efter jul. Grönt fungerar mycket längre än bara till jul och servisen kan användas som året-runt-servis i fjällen och på landet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024