Aida - Quadro Tallrik flat 30x20 cm Svart matt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En rektangulär tallrik från Aida i serien Quadro. Tallriken har en snygg design i stark stengodskvalitet.

Quadro seriens produkter är brända i ca 1200 grader vilket ger en stark kvalitet med en bra hållbarhet. Den starka glasyren ger en bättre och slätare yta.

Serien Quadro tål ugn, mikrovågsugn och frys. Passar perfekt till en dukning som ska vara lite mer markant som till exempel sushi, tapas eller liknande. .

Se gärna också

Royal Porcelain - Blanche Tallrik 21 cm Vit

Med Blanche Tallriken, 21 cm, upptäcker du inte bara en tallrik som förhöjer din matupplevelse, utan också din serveringsset till en ny nivå av elegans. Vår tallrik är ett mästerverk av tidlös design, skapat med omsorg och expertis för att imponera även de mest kräsna smakerna.Med sin eleganta form och förfinade utförande tillför denna tallrik en touch av lyx till varje servering. Den är tillverkad av förstklassiga material som kombinerar hållbarhet med en delikat finish. Oavsett om det är en enkel frukost eller en påkostad middag du serverar, kommer denna tallrik att förbättra upplevelsen med sitt sofistikerade utseende. År 1999 lanserades det första Royal Porcelain-serviset i Norge. Servisen mottogs mycket väl på marknaden, och på kort tid etablerade vi oss som ett kvalitetsvarumärke inom benporslin i Norge. Idag är Royal Porcelain en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa serviser och ett av de största varumärkena inom benporslin i Norge.Vi på Royal Porcelain står för kvalitet och god design. Våra serviser är skapade för att användas och älskas, vid alla livets stora och små tillfällen. Våra serier är populära på bröllopslistor och har i flera decennier toppat önskelistorna hos Tilbords.Våra serviser andas exklusivitet och är perfekta för dem som vill ha ett genomtänkt servis för festliga tillfällen. Vi tillverkar våra serviser i benporslin – den finaste typen av porslin.Alla våra serviser är tillverkade i benporslin, även känt som Bone China. Det anses vara den finaste typen av porslin och har fått sitt namn eftersom leran är tillsatt benaska. För övrigt består leran av kaolin, fältspat och kvarts.Produktionen sker i Thailand med effektiv ledning, flera kvalitetskontroller och detaljerad uppmärksamhet vid varje steg i processen. Detta säkerställer att produkterna håller de högsta internationella kvalitetsstandarderna. Våra fabriker kan producera upp till 30 miljoner enheter per år och använder den mest avancerade teknologin, maskinerna och expertisen från länder som Tyskland, England och Japan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024