Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Måttbringare 0,7 L Vit

Beställ Kockums - Måttbringare 0,7 L Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Måttbringare 0,7 L Vit inom kategorin Måttsatser.

Produktinformation

Såskanna från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen.

Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror.

Se gärna också

Joseph Joseph - Duo Måttkopp 4 delar Röd -26%

Mått i ett praktiskt set om 4 delar som smidigt kan förvaras i varandra för att skapa yteffektivitet i ditt kök.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Matlådor

Matlådor från Kilner

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Riedel

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Vintage

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Bora

Se alla produkter