Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Spagettimått 23 cm Bokträ

Beställ Kockums - Spagettimått 23 cm Bokträ på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Spagettimått 23 cm Bokträ inom kategorin Måttsatser.

Produktinformation

Spagettimått från Kockums med gradering från en till fyra portioner. Kockums Jernverk, ett anrikt företag som tillverkat köksprodukter i emaljerat stål ända sedan 1800-talet.

Träredskap, skärbrädor och brickor är en nödvändighet i dagens kök. De förlänger livslängden på dina köksprodukter genom att vara skonsamma mot kokkärlens ytor. .

Se gärna också

Rosti - Mensura Måttset 3 delar Nordic Green -25%

Mensura Måttset från Rosti Mepal är ett praktiskt köksredskap som passar lika bra för hemmakockar som för professionella kockar. Det är perfekt för att mäta dryck, när du bak, lagar mat och annat som kräver noggrannhet. Detta set består av tre delar, en mätkanna på 1 liter, ett decilitermått och en måttsked.

Rosti Mepal tillverkar köksredskap i härliga färger och former och var en del av 60-talets popkultur. Allra mest känd bland Rosti Mepals produkter är den omåttligt populära skålen Margrethe.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Wilfa

Se alla produkter
Stearinljus

Stearinljus från Hilke

Se alla produkter
Vitvaror

Vitvaror från Caso

Se alla produkter