Produktinformation

Inbyggd mikrovå;gsugnCMI4208V Elvita Elvita CMI 4208 V ä;r en mikrovå;gsugn med en kapacitet på; 20 liter och effekt på; 800 W. Den har en roterande tallrik med en diameter på; 25,5 cm fö;r jä;mn tillagning.

Mikrovå;gsugnen ä;r gjord fö;r inbyggnad i hö;gskå;p eller ö;verskå;p. Perfekt fö;r att spara plats i ditt kö;k och enkel att anvä;nda tack vare sina autofunktioner.

Effektiv och smidig med automatiska program och grillfunktionElvita CMI 4208 V har flera automatiska program och en praktisk grillfunktion fö;r att gö;ra tillagningen enkel och smidig. Med Elvita CMI 4208 V kan du enkelt tillaga en mä;ngd olika rä;tter, som pizza, kö;tt, grö;nsaker, pasta, potatis, fisk, popcorn och ä;ven vä;rma drycker.Upptiningsfunktionen anvä;nds baserat på; tid eller vikt.

Den på;minner dig att vä;nda maten efter halva tiden fö;r ett jä;mnt resultat.Du kan också; vä;lja att tillaga maten i två; steg, till exempel fö;rst upptining och sedan tillagning. Enkel instä;llning med tydlig display och anvä;ndarvä;nlig kontrollpanelInstä;llningarna gö;r du enkelt via en tydlig och lä;ttlä;st display och en anvä;ndarvä;nlig kontrollpanel med knappar, vred och barnlå;s.

Displayen visar ä;ven klockan nä;r mikron inte anvä;nds. Manual » .

Mikrovågsugnar från andra varumärken

Elvita M203

Mikrovågsugnar från Elvita

Utforska allt inom Mikrovågsugnar från Elvita.
Cylinda IM 91M

Mikrovågsugnar från Cylinda

Se produkter inom Mikrovågsugnar från Cylinda.
Bosch BFL520MB0

Mikrovågsugnar från Bosch

Utforska allt inom Mikrovågsugnar från Bosch.
Husqvarna QN4238W

Mikrovågsugnar från Husqvarna

Visa produkter inom Mikrovågsugnar från Husqvarna.
Whirlpool MAX34SL

Mikrovågsugnar från Whirlpool

Se produkter inom Mikrovågsugnar från Whirlpool.
Smeg Mikrovågsugn 38cm FMI020X (rostfritt stål)

Mikrovågsugnar från Smeg

Visa produkter inom Mikrovågsugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024