Rörstrand - Rörstrand Karneval Kaffekanna

Jämför produkt Rörstrand - Rörstrand Karneval Kaffekanna online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - Rörstrand Karneval Kaffekanna i kategorin Mokabryggare här hos oss.

Produktinformation

Kaffekanna vid namn "Karneval" formgiven av Timo Sarvimäki för Rörstrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mokabryggare från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Kinto - Slow Coffee Filter 4 koppar stål

Mokabryggare från Kinto

Se vad Kinto har inom Mokabryggare.
Upp till 31% rabatt
Bialetti - Moka Kaffekokare 3 koppar Aluminium

Mokabryggare från Bialetti

Missa inga bra priser på Mokabryggare från Bialetti.
Upp till 25% rabatt
Westmark - Brasilia Plus Espressomaker 6 koppar

Mokabryggare från Westmark

Här har vi samlat Mokabryggare från Westmark.
Rörstrand - "Entré" Kaffekanna

Mokabryggare från Rörstrand

Här har vi samlat Mokabryggare från Rörstrand.
Gustavsberg - "Terma" kaffekanna

Mokabryggare från Gustavsberg

Visa produkter inom Mokabryggare från Gustavsberg.
Vintage - Kaffekanna i nysilver

Mokabryggare från Vintage

Missa inga bra priser på Mokabryggare från Vintage.

Se gärna också

Bialetti - Mokka Express 6 Koppar -22%

Moka Express 6 koppar från Bialetti - den perfekta espressokokaren. OBS. Denna modell fungerar inte på induktion. Då rekommenderas modellen Venus från Bialetti.
Du behöver bara använda vatten för att rengöra Moka efter varje användning. På så sätt behåller den sin underbara arom utan att förlora sin unika smak. Moka Express producerar bara biologiskt nedbrytbart avfall.
När ditt kaffe är klart kan du lägga den använda kaffesumpen bland det organiska avfallet, men du kan även använda den för att göda dina växter. Om du häller kaffesumpen i vasken rengör den rören och tar bort obehaglig lukt.

Passion och en original stil kännetecknar Bialetti kaffebryggare. Bialetti har producerat espressokokare sedan 1950-talet och har sålt över 200 miljoner världen över. I Italien är Bialetti synonymt med espresso och finns i cirka 90% av alla italienska hem. Kvaliteten säkerställs genom noggrann testning och skanning av kannorna. Dessutom testas säkerhetsventilen två gånger för att vara på den säkra sidan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023