Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Brasilia Pressobryggare 1 L

-30%

Beställ Westmark - Brasilia Pressobryggare 1 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Brasilia Pressobryggare 1 L inom kategorin Mokabryggare.

Produktinformation

Pressobryggare French Press Brasilia från Westmark är tillverkad i blankt rostfritt stål och är försedd med en insats av värmebeständigt borosilikatglas, en finmaskig sil och handtag i svart plast. Det franska press-systemet har alltid varit det enklaste och ultimata sättet att brygga smakrikt kaffe på, bara fyll den med ditt favoritkaffe och varmt vatten, vänta och pressa för att sedan avnjuta en god kopp kaffe.

Se gärna också

Bialetti - Moka Induction Mokabryggare 6 koppar

Moka Induction är en mokabryggare som är framtagen för dig med induktionsspis. I bryggaren har man kombinerat stål, aluminium och silikon till en elegant helhet som fungerar på alla spisar. Mokabryggarens övre del är klassiskt formad aluminium, och nedre delen är av rostfritt stål. Den övre alumiumdelen har en elegant svart yta. Allt du behöver göra är fylla på vatten och kaffepulver, för att sedan varsamt värma upp bryggaren på spisen. Den här bryggaren brygger upp till sex koppar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

10

10 (X) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.