Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Mugg och Djup tallrik 2 delar Grå

Jämför produkt Kockums - Mugg och Djup tallrik 2 delar Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Mugg och Djup tallrik 2 delar Grå i kategorin Muggar här hos oss.

Produktinformation

Ett set med mugg och djup tallrik från Kockums Jernverk i bästa retrostil. Muggen rymmer 37 cl och tallriken har en diameter på 22 cm.

Finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.Kockums emaljerade kärl har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkter i emaljerat stål ska värmas upp långsamt. Använd inte max värme på induktionshäll.

- Hetta aldrig upp en tom gryta. - Kyl aldrig ett uppvärmt kokkärl i kallt vatten.

Låt det svalna gradvis för att undvika termisk chock som kan få emaljen att spricka.Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Le Creuset

Se alla produkter
LED-lampor

LED-lampor från Elvita

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Gefle

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Modern House

Se alla produkter