Chef & Sommelier - Open Up Ölglas 39 cl 4-pack

Jämför produkt Chef & Sommelier - Open Up Ölglas 39 cl 4-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chef & Sommelier - Open Up Ölglas 39 cl 4-pack i kategorin Ölglas här hos oss.

Produktinformation

Mindre, men ack så fina, ölglas i 4-pack från Chef & Sommeliers populära serie Open Up. De här fantastiska glasen har en unik form, en av Open Ups kännetecken, och dess eleganta design gör de till glas man helst tar fram hela tiden.

Glasen är tillverkade av kristall som inte bara är ett mycket starkt material utan även klingar vackert när det skålas. Serien Open Up är kända för sin fantastiska design och unika form.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Ölglas 59 cl Klar -25%

Ölglas från norska Magnor och serien Tokyo Wine.

Serien Tokyo Wine är formgiven av Simen Staalnacke och är en glasserie med strama och stilrena linjer, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik.Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vajerhängda köksfläktar

Vajerhängda köksfläktar från Eico

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Hay

Se alla produkter
Småbestick

Småbestick från Vintage

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Blomsterbergs

Se alla produkter