Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - "Chateau" Ölglas 41 cl 6 st

Beställ Kosta Boda - "Chateau" Ölglas 41 cl 6 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - "Chateau" Ölglas 41 cl 6 st inom kategorin Ölglas.

Produktinformation

6 st ölglas ur serien "Chateau" av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Modern House - Ritzenhoff Ölglas 39 cl 2-pack Beer Happy

Set med 2 ölglas med en volym på 39 cl från norska Modern House i samarbete med Ritzenhoff.

Låt omvärlden veta att det är öl som gäller med dessa roliga mindre ölglas från Modern House i samarbete med Ritzenhoff. Dessa tyskdesignade ölglas är designade för ölälskarna som tycker om allt från en lätt veteöl till en lite mörkare stout och allt däremellan, med en form som drar fram och bibehåller både arom och smak för avnjutning i din alldeles egna takt. Som grädden på moset har glasen designats med lustiga motiv som gör att du stolt kan berätta för de runt omkring dig just vilken som är din favoritdryck utan att behöva säga ett ord – glasen fixar det åt dig! Ölglasen har en volym på 39 cl och levereras i en vacker presentlåda.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skiv-  CD-spelare

Skiv- CD-spelare från Audio-Technica

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Orrefors

Se alla produkter
För hemmet

För hemmet från Solstickan

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Sthål

Se alla produkter