Sidan innehåller annonslänkar

Kilner - Yoghurt Making Set 0,5 L Klar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Yoghurt Making Set 0,5 L Klar från Kilner hjälper dig när du vill göra färsk hemlagad yoghurt, både mejeri- och växtbaserad. Att skapa hemlagad yoghurt är enkelt med detta set, redo att konsumeras efter bara 10 timmar.0,5 liter/500 ml färsk, krämig yoghurt som kan smaksättas med en mängd olika ingredienser som frukt, honung och toppas med granola.Den 0,25 liters burken som ingår i setet kan användas för att fördela i mindre portioner när yoghurten är färdig.Termometern gör att du kan övervaka temperaturen på blandningen under det inledande uppvärmningssteget, medan den speciellt designade isoleringspåsen, tillverkad i neopren, håller rumstemperatur på innehållet inuti burken under processen.Setet innehåller1 x 0,5 liters burk med bred öppning1 x 0,25 liters burk1 x isolerande påse1 x rostfri termometer2 x metallock1 x recepthäfteKilners burkar är gjord av högkvalitativt sodalimeglasmaterial med orörd klarhet och konsekvent väggtjocklek som säkerställer inga svaga punkter.

Med ett högkvalitativt bygelsystem i rostfritt stål, konstruerat för att skapa den perfekta spänningen som ger en lufttät och säker tätning varje gång. Varje burk kommer med en hållbar gummiförsegling.Lämplig att använda i diskmaskin. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024