Kochblume - Cookline FrisChfixx Lock 22 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Yamazaki - Tosca Magnetisk Hylla med Pappershållare 32x20 cm Vit

Magnetisk hylla som mäter 32x20 cm i vitmålat rostfritt stål med detalj i trä från det japanska inredningsföretaget Yamazakis Toscas-serie.

Behöver du lite extra förvaringsutrymme i ditt kök? Då är denna praktiska hylla med magnetfäste och inbyggd hushållspappershållare något för dig! Slipp allt som har med montering att göra; Yamazakis hylla sätts enkelt fast på valfri metallyta tack vare magnetlisten på baksidan och ger dig en fungerande hylla på endast några sekunder. Hyllan är till exempel perfekt för att användas som kryddställ, och med den smart inbyggda hushållspappershållaren har du alltid papper nära till hands om du skulle råka spilla.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024