Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Röd

-20%

Jämför produkt Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Röd i kategorin Övrig inredning här hos oss.

Produktinformation

Elegant hållare för hushållspappret från tyska Wesco. Hållaren är stabil och tillverkad av stål och har en fin pulverbeläggning.

Passar även för lite tjockare hushållsrullar och även i badrummet till toalettrullarna. Kombinera gärna med Wescos pedalhink och brödbox i matchande färg. .

Se gärna också

Umbra - Wobble Schackset 38x38 cm Valnöt

Schacksetet Wobble i trä med ett bräde som mäter 38x38x6 cm från kanadensiska Umbra.

Ett klassiskt spel med en modern twist! Kanadensiska Umbras prisvinnande Wobble-schackset har tagits fram med en konkav design som blåser nytt liv i ett tidlöst spel. Schackbrädets konkava rutor skapar en livlig interaktion mellan bräde och pjäser, och ger en ny rörelseaspekt till ett annars stilla spel. Tillverkat i vackert polerat lönn- och valnötsträ med kromade detaljer gör sig detta schackset perfekt som ett tillägg till din vardagsrumsinredning för en elegant touch till ett modernt hem. Schackbrädet mäter 38x38x6 cm.

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Brödrost

Brödrost är en elektrisk apparat som värmer upp bröd och skapar rostat bröd. Oftast används vitt bröd såsom formfranska till detta. Brödet får en lite mörkare yta som dessutom blir lite spröd efter att brödet är rostat. En brödrost har elektriska värmeelement bestående av glödande trådar som värmer upp brödet.