Sidan innehåller annonslänkar

Kilner - Kilner Surdeg Startset

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kilner Surdeg Startset innehåller allt som behövs för att starta din karriär som surdegsbagare.Två burkar ingår i setet så att en andra sats kan skapas medan den första satsen används. Mätlocket i rostfritt stål har designats speciellt för att mäta mjöl och vatten exakt, vilket gör det otroligt enkelt att hålla en framgångsrik förrätt.

I presentförpackningen ingår ett steg för steg-häfte som innehåller instruktioner.Setet innehåller2 x 0,35 liters burkar med bred öppning1 x Mätlock i rostfritt stål1 x silikonspatel1 x Rostfritt stållock2 x gummiband6 x etiketter1 x recepthäfteVarje burk är gjord av högkvalitativt sodalimglasmaterial med orörd klarhet och konsekvent väggtjocklek som säkerställer inga svaga punkter.Glas är bäst för förvaring av mat och dryck. Den är gjord av naturliga ingredienser så inga skadliga kemikalier eller gifter kan läcka in i maten.

Glas är BPA-fritt och absorberar inte lukter, smaker eller fläckar. Glas är inte bara ett hälsosammare alternativ, det är gjort för att hålla och aldrig för engångsbruk.

Den ursprungliga Kilner-burken, uppfunnen av John Kilner and Co. i England är lika älskad och framgångsrik nu som för över 180 år sedan.Dets mångsidiga produktsortiment tillhandahåller enkla lösningar för konservering, matlagning, förvaring och att äta på språng med högkvalitativa material, alla autentiserade med den ikoniska Kilne varumärkeslogotypen. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024