Kitchen Craft - Kitchencraft Kakbräda fyrkantig stor Silver

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fyrkantig Tårtbräda från Kitchencraft är perfekt när du vill serva din tårta och men även behöver transportera. Tårtbrädan är gjord av extra tjock kartong och är designad för engångsbruk.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Naturally Med - Kavel 40 cm

En stilren kavel eller kavelpinne från Naturally Med. Kaveln är snygg, slät och ligger bekvämt i din hand. Eftersom olivträ är ett mycket hårt och tätt trä är det både slitstarkt och tar inte åt sig vätskor eller dofter från maten vilket är två bra egenskaper för en kavel.

Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.

I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024