Kitchen Craft - Kitchencraft Tårtbräda rund liten Silver

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tårtbräda från Kitchencraft är perfekt när du vill serva din tårta och men även behöver transportera. Tårtbrädan är gjord av extra tjock kartong och är designad för engångsbruk.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Eppicotispai - Baksporre

Italienska Eppicotispai Group grundades år 1996 och känslan av det italienska köket återspeglas tydligt i deras produkter där de lägger stor vikt på kvalitét under hela produktionen. Eppicotispai ingår i en koncern av 4 olika företag där vart och ett specialiserar sig på produktion av stål, aluminium och trä där allt från inköpta komponenter till slutlig produkt görs till 100% i Italien.

En degsporre är ett mycket användbart verktyg till bakning men även när du ska göra hemgjord pasta eller ravioli. Hjulet på degsporren är tillverkat i aluminium och handtaget är gjort av vackert och lätt bokträ.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024