Kitchen Craft - Kitchencraft Tårtbräda rund stor Silver

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tårtbräda från Kitchencraft är perfekt när du vill serva din tårta och men även behöver transportera. Tårtbrädan är gjord av extra tjock kartong och är designad för engångsbruk.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Knabstrup Keramik - Knabstrup Degskål 5 L Terracotta

Knabstrup Degskål är en klassisk och vacker skål från Knabstrup Keramik. Denna degskål är tillverkad av högkvalitativ stengods och har en vacker terracottafärg. Med sina generösa dimensioner på 3.2 cm i längd, 34.5 cm i bredd och höjd, samt en djup på 14.0 cm, rymmer den hela 5 liter deg.

Degskålarna från Knabstrup har en lång historia och har varit en oumbärlig del av husmors kök sedan keramik tillverkningens början. Idag får dessa skålar nytt liv i takt med att det blir alltmer populärt att baka sitt eget bröd och blanda sin egen färs. Degskålarna är även perfekta för att servera snacks, sallader, pastarätter och frukt. De är även tåliga för maskindisk, vilket gör dem praktiska och bekväma att använda i vardagen.

Med Kanabstrup Degskål får du inte bara en funktionell skål, utan även ett vackert tillskott till ditt kök. Skålen är glaserad på ett sätt som ger den en tidlös och elegant look. Så oavsett om du använder den i matlagningen eller som en dekorativ detalj i köket, kommer den säkert att bli en favorit i ditt hem.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024