Sidan innehåller annonslänkar

Kochblume - Palett Silikon 25 cm

Jämför produkt Kochblume - Palett Silikon 25 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kochblume - Palett Silikon 25 cm i kategorin Övriga bakredskap här hos oss.

Produktinformation

Palett i silikon med en längd på 25 cm från det tyska köksföretaget Kochblume.En palett är ett optimalt köksverktyg för dig som älskar att baka och lägger stor vikt i ett vackert slutresultat – för man äter ju först med ögonen, eller hur? Denna palett från Kochblume kan både användas till att sätta slutfinishen på de allra mest avancerade bakverken, och även för matlagning och servering när du vill ordna till ett perfekt upplägg av allt från paj till pizza. Som om det inte var nog är denna palett tillverkad helt i silikon som är ett av de mest idealiska materialen för köksverktyg på grund av sin hållbarhet och kompatibilitet med andra material för enkel användning utan slitage.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Iittala

Se alla produkter
Burkar och krukor

Burkar och krukor från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Lampfötter

Lampfötter från PR Home

Se alla produkter