Sidan innehåller annonslänkar

Kochblume - Palett Silikon 30 cm

Beställ Kochblume - Palett Silikon 30 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kochblume - Palett Silikon 30 cm inom kategorin Övriga bakredskap.

Produktinformation

Palett i silikon med en längd på 30 cm från det tyska köksföretaget Kochblume.En palett är ett optimalt köksverktyg för dig som älskar att baka och lägger stor vikt i ett vackert slutresultat – för man äter ju först med ögonen, eller hur? Denna palett från Kochblume kan både användas till att sätta slutfinishen på de allra mest avancerade bakverken, och även för matlagning och servering när du vill ordna till ett perfekt upplägg av allt från paj till pizza. Som om det inte var nog är denna palett tillverkad helt i silikon som är ett av de mest idealiska materialen för köksverktyg på grund av sin hållbarhet och kompatibilitet med andra material för enkel användning utan slitage.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Förvaringslådor

Förvaringslådor från Solstickan

Se alla produkter
Kannor

Kannor från Georg Jensen

Se alla produkter
Kannor

Kannor från PotteryJo

Se alla produkter
In-ear Hörlurar

In-ear Hörlurar från JBL

Se alla produkter