Kockums - Strutform 24x5 cm Bokträ

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Strutform från Kockums. Gör dina egna våffelstrutar till glassen med hjälp av en praktisk strutform av bokträ.

Kockums Jernverk, ett anrikt företag som tillverkat köksprodukter i emaljerat stål ända sedan 1800-talet. Träredskap, skärbrädor och brickor är en nödvändighet i dagens kök.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Modern House - bYAk Chokladsmältare 12x26,5x7 cm Rostfritt stål

Chokladsmältare 12x26,5x7 cm Rostfritt stål från bAYk är en praktisk smältskål för vattebad. Placera smältskålen över en gryta och placera chokladen inuti.Smältskålen har hällpipar på båda hålen så du kan använda den både om de är vänster- eller högerhänt. Ett stadigt handtaget gör att du lätt kan flytta skålen till och från grytan utan att bränna dig. Skålen vilar stadigt över grytan och säkerställer att ingredienserna inte bränns vid under smältningen.Tillverkad i rostfritt stål 18/0 och tål maskindisk. Tål upp till 300 °C.

bAYk är en serie som tillgodoser alla dina bakbehov, oavsett om du är nybörjare eller erfaren hobbybagare/konditor.Alla produkter har utvecklats i syfte att främja passionen för att baka och ha rätt utrustning till hands för alla bakprojekt. Med rätt utrustning såsom rörskålar, måttbägare, bakformar och olika högkvalitativa redskap från bAYk, har du allt du behöver för att kunna kreera dina läckraste kakor och bakverk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024