Sidan innehåller annonslänkar

Crock-Pot 5,7L Express

Beställ Crock-Pot 5,7L Express på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Crock-Pot 5,7L Express inom kategorin Övriga köksapparater.

Produktinformation

Crock-Pot 5,7L Express Tryckkokare med slowcooking-funktion lagar mat upp till 70 % snabbare jä;mfö;rt med traditionell matlagning. Skapa middagsfrid utan att fö;rlora dyrbar tid.

Denna tryckkokare frå;n Crock-Pot har å;tta fö;rinstä;llda funktioner som gö;r det enkelt att skapa grytor, chili, risotto, efterrä;tter, yoghurt, soppor och mycket mer – allt med ett enda knapptryck. Fö;rutom att tryckkoka kan du ä;ven bryna, slö;koka och å;ngkoka maten.

Eftersom innergrytan har en non-stick belä;ggning ä;r den enkel att rengö;ra och tå;l ä;ven diskmaskin. Nu kan du skapa nyttig hemlagad mat på; nolltid. .

Se gärna också

Morphy Richards Intellisteam Övrig Köksapparat - Silver

Stor kapacitet på 6,8L för att laga en hel måltid för fyra 8 Förinställda tillagningslägen - inklusive varmhållning Nedräkningstimer Lättläst digital display Diskmaskinsäkra delar Med ett minne fullt av förinställda tillagningstider för alla typer av olika livsmedel, är Morphy Richards Stainless Steel Intellisteam ångkokare en välsignelse för upptagna familjer som behöver en hälsosam måltid färdig, när alla kommit hem. De tre generösa stora facken styrs separat för att hjälpa dig presentera en perfekt tidsbestämd måltid för fyra - och det finns en varmhållningsfunktion som träder in för att hålla din middag precis som den ska vara, i upp till 40 minuter om någon är försenad. Ånga är rekommenderad av dietister och hälso-och sjukvårdspersonal över hela världen, och känt som ett av de mest hälsosamma sätten att tillaga fisk, fågel och grönsaker, och därigenom skapa snabba och läckra måltider utan att förlora värdefulla mineraler och vitaminer. Lätt att använda Välj bara vilket av de tre facken du använder och följ anvisningarna för att välja rätt livsmedel från den digitala menyn - det finns inget behov av gissningar - programmera sedan de andra facken så att de passar resten av din måltid. De förinställda tillagningstiderna (för blad och rotgrönsaker, sås, ris, ägg, fågel och fisk) kan alla ändras så att de passar dina personliga preferenser när du har vant dig vid inställningarna, och den intelligenta timern ser till att allt kommer att avsluta exakt samtidigt. Du kan till och med skapa och spara dina personliga preferenser för en viss livsmedelsgrupp, och Intellisteam-tekniken sparar dem för framtida användning. 3 individuellt kontrollerade matlagningsfack Dessa gör det möjligt för dig att ångkoka tre olika typer av mat på en gång, utan risk för smaker och aromer att blandas. Varmhållningsfunktion Om du blir upptagen med annat när det nästan är dags att äta, tar denna inställning automatiskt över, och håller din måltid precis i rätt temperatur i upp till 40 minuter till. Enkel påfyllning Vattentanken har ett externt vatteninlopp, så den är lätt att fylla på, även medan du lagar mat. Ett torrkokningslarm varnar dig om det inte finns tillräckligt med vatten kvar, och det finns en säkerhetsavstängning också. Lätt att diska Droppbrickan, matlagningsfacken, locken, avdelaren, ångbrickan, risbrickan och kokpannorna är alla diskmaskinsäkra, så att städa upp är väldigt enkelt, och basen torkar man bara av. Lätt att förvara Alla tillbehör passar snyggt i de övre facken, och det finns sladdlagring under för att hålla allt rent och snyggt undanstoppat. Vad finns i förpackningen? Ångbricka - perfekt för att rymma kött, fågel eller fiskfiléer. Risbricka - 1,2 liter (arbetskapacitet 1 liter). Två kokpannor - 200 ml vardera. Bruksanvisning - med tidsguider och recept för att komma igång.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Blomlåda  Högbäddar

Blomlåda Högbäddar från Jordnær

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Klean Kanteen

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Stelton

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Light My Fire

Se alla produkter