Küchenprofi - Ravioliform Mini Pastacasta

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ravioliform från Küchenprofi. Med denna form kan du enkelt gör dina egna ravioli men även dumplings.

Formen har två sidor, den yttre att skära ut och den inre att täta. Lägg de jämnstora degbitarna med fyllningen inuti ravioliformaren och tryck ihop de två ändarna. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Gefu - Spino Multihackare

Multihackaren Spino från tyska Gefu är användbar på flera olika sätt när det ska till att hackas och vispas därhemma i köket. På undersidan sitter en gummiring, så hackaren står stabilt när du jobbar. Veven kan du ta av när du är klar, sparar utrymme i skåpet.

Lägg i stora bitar grönsaker och snurra några varv och inom kort har du en perfekt finhackad sallad, redo att ätas som den är eller att gå i wokpannan. Byt ut skärkniven till vispdelen och häll i ägg och mjölk genom det lilla hålet i toppen av locket, så har du snabbt en smarrig grönsaksomelett.

Den vassa skärinsatsen består av tre vassa blad och snurrar snabbt runt när du vevar. Den ultra-skarpa skärinsatsen hackar även utan problem hårdare råvaror såsom nötter och morötter.

Spino har också en avtagbar äggavskiljare som enkelt och säkert skiljer vitan från gulan, när du ska göra söta maränger, eller en gyllene hollandaisesås.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024