Sidan innehåller annonslänkar

Kilner - Fermenteringsset 3 L

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Att fermentera (alltså att mjölksyrajäsa) ökar stadigt i popularitet – vi lagar kimchi, pickles och surkål mer än vi någonsin gjort. Förutom att resultatet blir väldigt gott så är det ett enkelt sätt att ta tillvara på årets skörd och förlänga råvarornas livstid.

Det tar sin lilla tid, men å andra sidan sköter processen sig själv!Med Kilners fermenteringsset blir det svårt att misslyckas De keramiska stenarna säkerställer att råvarorna alltid är nedsänkta under vätskans yta, och locket med inbyggd luftsluss säkerställer att inga bakterier tar sig in och förstör jäsningsprocessen.Enkelt recept på fermenterad rödkål 1,5 rödkålshuvud 2,5 äpplen 22 korianderfrön 3 msk salt 15 enbär 1 liter vattenSkiva rödkålen fint, kärna ur och riv äpplena.

Mortla kryddorna. Blanda allt i en stor skål, ”massera” gärna kålen för att frigöra alla vätskor.

Packa kålblandningen tight i fermenteringssetet och häll på vattnet. Lägg på de keramiska stenarna.

Ta bort eventuella rester runt öppningen. Förslut burken och fyll luftslussen med vatten.

Låt stå i rumstemperatur (17,8-24 grader) i minst 4-6 veckor. Smaka av regelbundet och häll upp kålen i en lufttät burk när du är nöjd med smaken. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024