Kitchen Craft - World Of Flavours Sushimaskin Oriental Gul

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sushimaskin från KitchenCraft. Denna sushiform använder en "tryck-och-klipp"-metod som förenklar sushi till en stressfri, lättlagad måltid.

Setet består av en formbricka och en tryckstång. Brickan fodras med nori (tångpapper) och packas med ris, grönsaker och fisk.

Tryckstången låter dig helt enkelt packa det hela riktigt tätt innan du ställer in den i kylen. När den har stelnat kan du enkelt skära din sushi i jämnstora rullar för servering tack vare skårorna.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

iSi - Gourmet Whip Sifon 0,5 L Rostfri

Gourmet Whip gräddsifon från iSi. Med en sifon gör du enkelt och smidigt vispgrädde, mousse, kalla och varma såser på ett kick. Det här är en riktig kvalitetssifon för profesionell användning likaväl som för den kvalitetsmedvetna hemmakocken.

Fyll på med grädde i behållaren och skruva fast locket. Sätt sedan in en sifonpatron. Med ett knapptryck får du fluffig grädde! 0,5 liter ovispad grädde blir ca 2,5 liter luftig vispgrädde. Eftersom sifonen är lufttät håller sig grädden i upp till 10 dagar om sifonen förvaras i kylskåp.

Med den här sifonen kan du även göra kalla och varma såser precis som proffsen. För varma såser värmer du upp sifonen i ett vattenbad upp till max 75° C.

Flaskan och dess överdel är tillverkade i rostfritt stål och är utvecklad för professionell användning. Temperaturbeständig silikontätning med flikar för urtagning, snabb och hygienisk rengöring. Sifonen är utrustad med tre olika munstycken samt patronhållare med ett halkfritt silikongrepp. Levereras utan sifonpatroner. Tillverkad av rostfritt stål. Volym 0,5 liter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024