Kosta Boda - Karaff med drinkpinne

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Karaff producerad av Kosta Boda med tillhörande drinkpinne.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Rosti - Mensura Måttkanna 1000 ml Nordic Green

Mensura mätkanna från Rosti Mepal är den perfekta måttkannan för att hålla koll på din matlagning. Denna måttkanna har en klassisk design som har testats genom tiderna och är tillverkad för att mäta upp till 1000 ml. Med sin lätta vikt och ergonomiska handtag är den perfekt för att hålla koll på din matlagning.
Kannan tål kokande vatten och har en tydlig markering på mitten som gör att det är lätt av läsa av en halv liter och är den perfekta lösningen för att få precisa mått och mängder i ditt kök. Dessutom har kannan tydliga markeringar för ml, cups och fl oz samt för mjöl, ris och socker.

Rosti Mepal tillverkar köksredskap i härliga färger och former och var en del av 60-talets popkultur. Allra mest känd bland Rosti Mepals produkter är den omåttligt populära skålen Margrethe.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024